luni, 31 mai 2010

Saptamana dedicata copiilor din Baia Mare, 31.05 - 06.06.2010



In fiecare an, ziua de 1 Iunie este un prilej de a sarbatori copiii din intreaga lume, de a le oferi o raza de lumina si incredere.

Cofetaria Chip si Dale s-a gandit ca in fiecare an la aceasta sarbatoare a copiilor nostri, astfel ca din 31.05 - 06.06.2010 dedicam aceasta saptamana tuturor copiilor din Baia Mare si va oferim la cele mai bune preturi Torturi pentru copii in cele mai traznite forme asa cum le puteti vedea in Catalogul nostru de torturi pentru copii: Tort pentru copii Ursuletul judocan, Tort pentru copii Barbie, Tort pentru copii Hanah Montana, Torturi pentru copii - Tren de circ, Tort pentru copii Capsunica si multe altele.

Ne plac provocarile asa ca daca aveti preferinte pentru un anumit model de tort sau doriti sa va surprindeti copilul cu un moment dulce, dar care sa il si imprezioneze va asteptam la sediul cofetariei noastre pe B-dul Traian nr. 25, Baia Mare.

Pentru fiecare serviciu pe care vi-l oferim va garantam calitate si profesionalism, dar mai ales certitudinea ca ati ales cel mai bun raport calitate / pret pentru orice produs de cofetarie de pe piata baimareana.

Va asteptam cu drag la cofetaria noastra pentru a sarbatori Ziua Copilului in Baia Mare!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Boxlinks - Linkuri utile WooW.ro SEO Romania